Pensioenadvies

Pensioenadvies van Sprangers Van den Ende accountants en belastingadviseurs

U kent Sprangers Van Den Ende accountants en belastingadviseurs als een kleine persoonlijke organisatie die u een grote totaaloplossing kan bieden. Zo ook voor uw pensioenadvies. Vanaf 2014 dienen pensioenadviseurs een vergunning te hebben. Dit geldt voor verzekeringen aangaande uw pensioen. Advisering op het gebied van pensioen in eigen beheer stelt niet een dergelijke eis voor vergunning.

Advisering over uw pensioen is een zeer specifiek onderdeel. Sprangers Van Den Ende accountants en belastingadviseurs is een samenwerkingsverband aangegaan met Stichting PAAB (Pensioen Advies Accountants & Belastingadviseurs), een initiatief van Akkermans en Partners, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn op het gebied van advies over uw pensioen.

Door de samenwerking met deze stichting voldoen wij aan alle eisen van de Wet Financieel Toezicht aangaande adviezen over een pensioen, tevens blijft het ons in staat stellen om u een totaaloplossing te kunnen bieden. Zoals u van ons gewend bent!

Stichting Pensioen Advies Accountants & Belastingadviseurs

Stichting Pensioen Advies Accountants & Belastingadviseurs

Pensioenadvies is zeer belangrijk.

Daarom moeten pensioenadviseurs vanaf 2014 de Wet Financieel Toezicht-vergunning Pensioenverzekeringen hebben.
Wij hebben ervoor gekozen om deze (nog) niet aan te vragen.
Natuurlijk willen wij u wél perfect laten adviseren en ondersteunen als het gaat om uw pensioen, en dat van uw werknemers.
Daarom hebben wij ons aangesloten bij Stichting Pensioen Advies Accountants & Belastingadviseurs.
Een initiatief van de Akkermans & Partners Groep – een zeer gerenommeerde organisatie.

Met Stichting PAAB haalt u betrouwbaar en deskundig pensioenadvies in huis. Zodat ook wij vinger aan de pols kunnen houden.

Wilt u meer weten, stuurt u dan even een mail naar Robbert-Jan Muijlwijk  <muijlwijk@svde.nl>.