Over ons

Gevestigd op de Prinses Margrietplantsoen (WTC The Hague) in het hart van Den Haag stelt Sprangers Van den Ende accountants en belastingadviseurs haar diensten ter beschikking aan ondernemers uit het MKB en aan particulieren. Het hart van ons operatiegebied ligt in de Randstad, maar wij zijn in heel Nederland actief.

Kernwaarden

Betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en toegankelijkheid zijn de kernwaarden die aan de basis liggen van ons bedrijf. Wij zijn ons er van bewust dat wij een dienstverlener zijn, en dat wij werken met gevoelige en belangrijke informatie. Daarom gaan wij zeer zorgvuldig om met alles wat ons wordt toevertrouwd, en onze opdrachtgevers kunnen er zeker van kan zijn dat wij alle puntjes op de i zetten als het gaat om uw administratie, aangiften en jaarrekeningen. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. En mocht u daar vragen over hebben, dan hebt u bij ons uw eigen aanspreekpunt waar u altijd terecht kunt. Op deze site kunt u als klant bovendien ook gebruik maken van diverse online diensten.

Meer dan 65 jaar Sprangers Van Den Ende

In de meer dan 65 jaar dat wij bestaan hebben wij een goede naam opgebouwd. Wij zijn trots op die positie. Wij beschikken over alle benodigde vergunningen om de volledige dienstverlening die onze branche omvat aan te bieden aan onze klanten: Accountancy, loonadministratie, administratieve dienstverlening en belastingadvies. Wij hebben tevens een convenant afgesloten met de fiscus, waardoor onze klanten vooraf zekerheid kunnen krijgen over diverse fiscale zaken en belastingcontroles bij hen tot een minimum worden beperkt. Een extra zekerheid voor u als ondernemer en een bewijs voor onze betrouwbaarheid. Met Sprangers Van den Ende weet u waar u aan toe bent. Altijd!

Sprangers Van den Ende accountants en belastingadviseurs heeft het Convenant Horizontaal Toezicht gesloten met de Belastingdienst.