Accountancy

Als accountant ambiëren wij om als rechterhand van u te functioneren, waarbij u als ondernemer zoveel mogelijk ontlast bent op financieel en fiscaal gebied. Om u een breed palet aan diensten te kunnen bieden en u in de meest uiteenlopende situaties van advies te kunnen voorzien, bestaat ons kantoor uit een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten en een estateplanner. Hierdoor kunnen wij onder andere uw jaarrekening samenstellen, beoordelen of controleren (*).

* Wij zijn gelieerd aan Stichting Audit Only. Stichting Audit Only is in bezit van de wettelijk vereiste AFM-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controleopdrachten.

De werkzaamheden van onze accountants gaan gepaard met gedegen advies.

Accountancy: Van jaarrekening tot bedrijfsovernames

Jaarrekeningen zijn er niet alleen ten behoeve van de fiscus, maar kunnen ook dienen als managementinformatie om goede strategische beslissingen te kunnen nemen. De werkzaamheden van onze accountants gaan dan ook gepaard met gedegen advies over bijvoorbeeld de inrichting van de administratie, een betere fiscale positie, of het aanpassen van de juridische structuur van een bedrijf. In de praktijk betekent dat, dat wij u kunnen adviseren om uw bedrijf om te vormen naar een BV, of juist niet, dat wij u kunnen helpen bij het maken van een gefundeerde begroting, dat wij u kunnen begeleiden bij een bedrijfsovername, of bij het regelen van de bedrijfsopvolging.

Accountancy: Op de bijrijdersstoel

Ons principe is dat ú de bestuurder bent, en wij in de bijrijdersstoel plaatsnemen. Wij nemen niet zelf het stuur in handen, maar begeleiden u op het ondernemerspad. Dit doen wij door goed naar u te luisteren en nauw met u en uw administratie-afdeling samen te werken. Gecombineerd met de meer dan 65 jaar ervaring die ons bedrijf heeft kunnen wij u daarmee altijd de optimale oplossing bieden. Praktisch, op maat, en gericht op de toekomst.

Accountancy: Uw partner uit de regio

Sprangers Van den Ende Accountants en Belastingadviseurs is sinds 1945 een begrip in Den Haag en wijde omgeving. Vanuit het WTC The Hague aan de Prinses Margrietplantsoen ondersteunen wij een brede klantenkring.