Daniël Post RB

Daniel Post
U kunt mij bereiken op:

E. post@svde.nl
T. 0624232850

In dienst sinds: 2001

Vanaf 2001 is Daniël Post werkzaam bij Sprangers Van den Ende, waar hij sinds 1 januari 2016 is toegetreden tot de maatschap. Zijn werkzaamheden bestaan voor een groot gedeelte uit het samenstellen van jaarrekeningen. De uitvoering van deze werkzaamheden worden vorm gegeven vanuit zijn fiscale achtergrond.

Vertrouwen is heel belangrijk in dit vak.

Tijdens de werkzaamheden wordt gezocht naar een fiscaal optimum binnen de fiscale wetgeving. In het hele traject van het samenstellen van de jaarrekening alsmede bijkomende fiscale werkzaamheden heeft Daniël een persoonlijke en betrokken houding. Hij hecht er waarde aan om een goede relatie op te bouwen om zodoende een wederzijdse vertrouwensband te ontwikkelen.

Door deze persoonlijke en betrokken houding weet Daniël wat er bij u speelt, waar u mee bezig bent, of waar u juist niet mee bezig bent. Door deze kennis weet hij bij actualiteiten of veranderende regelgeving snel in te springen op uw situatie.

De cliëntenportefeuille die Daniël, samen met zijn collega’s bedient is gevarieerd. De cliënten waarbij Daniël betrokken is bevinden zich voor een aanzienlijk gedeelte binnen de vastgoed sector. Het betreffen vastgoedbeleggers, handelaren, ontwikkelaars, makelaars en aannemers.